Archiv článků

1.jpg

Pavel Tvaroh

Jmenuje se Pavel Tvaroh a je z Meziboří. Najít jeho bar v Londýně není lehké. Zvenku není vůbec vidět. Nenápadné dveře mezi kebabem a trafikou. Ale stačí, když si Lounge Bohemia zadáte do Googlu a zjistíte, že patří mezi padesát nejlepších barů světa.

více
0417VOL_4690.jpg

Procestoval Japonsko, Singapur, Malajsii. Teď chce naučit české muže nosit oblek.

Mark Dunhill je vysoký muž, který budí respekt. Respekt budí i jeho kariéra. Pravnuk Alfreda Dunhilla, zakladatele stejnojmenné luxusní pánské značky, nejdříve pro rodinnou firmu pracovat nechtěl. Nakonec se ale nechal zlákat na možnost procestovat Asii a vedl pobočky v Japonsku, Singapuru nebo Malajsii.

více
rucniky_schmidt.jpg

HOST SE MUSÍ do ručníku zamilovat

Pokud se host z nějakého důvodu neotočí při příchodu do hotelu na patě již u recepce, většinou ho na hotelovém pokoji zajímají především dvě věci. Všeobecná čistota a dostatečný počet a kvalita ručníků. Ve wellness pak hraje tento aspekt ještě důležitější roli.

více
110616_16a_PN.jpg

James Cusumano

Čas v luxusním hotelovém resortu Chateau Mcely uprostřed svatojiřského lesa plyne pomalu a jeho spolumajitel James Cusumano si to užívá. Většinu svého života se věnoval urychlování chemických procesů, a byl v tom zatraceně úspěšný.

více
1309432644.jpg

Hotel v Beskydech vypadá jako vesmírná loď. Bydlí v něm Krychloidi

Začíná být zvykem, že kolem golfových hřišť (nebo jiných atraktivních sportovišť) vznikají zajímavé hotely. Po Omnii v Jánských Lázních od stejných autorů či hotelu Grund Resort v Mladých Bukách tak vznikl na pokraji Čeladné hotel Miura. Funguje od konce června.

více
114_30a.jpg

Muž, který dodává české sklo do luxusních hotelů nebo obchodů po celém světě

Světelnými plastikami nebo originálními lustry z českého skla dokáže ozdobit pompézní lobby luxusních hotelů v Tokiu, Macau či v Pekingu, ale také přepychové stanice dubajského metra. Čech Leon Jakimič (36) vybudoval firmu, jejíž rychlý vzestup je málo vídaný.

více
200803111427_DSC_5940.jpg

Daniel Večeřa: Chci zrealizovat vize, které nastavil Milan Hradil

Historie firmy HP TRONIC se začala psát již v roce 1990. Na počátku byla osobnost pana Milana Hradila a jediná elektroprodejna, která prakticky existuje dodnes.

více
1.jpg

TOMMY HILFIGER

Pán, který koncem března oslavil šedesátku, se chlubí osudem plným peripetií. Začal v osmnácti jako hippie návrhář a o pár let později tak taky zbankrotoval. Poučil se ale a druhý start ho katapultoval do výšin módního světa.

více
sawile_row.jpg

Savile row

Těžko si představit místo, na němž by dýchala atmosféra staré dobré Anglie více než ve sto šedesát let starém salonu Huntsman.

více
rocco_I.jpg

Rocco Forte – majitel sítě luxusních hotelů

Rocco Forte - majitel a provozovatel luxusních hotelů The Rocco Forte Collection, mezi něž patří i malostranský The Augustine a 12 dalších hotelů od Edinburghu až po Abú Zabí.

více
Reference
Pár slov

Specializujeme se na hotelový textil, reklamní textil a bytový textil. Ručníky, osušky, župany nebo jiné zboží si můžete prohlédnout v našem katalogu. Základní sortiment máme obvykle skladem. Nabízíme také celou řadu doplňkových služeb – od zakázkového šití až po vyšívání na ručníky, osušky a župany.

Info