Dění v oboru

Trendy ve firemním občerstvení v roce 2020

Zvyšující se požadavky českých zákazníků na kvalitní jídlo se promítají i do oblasti firemního občerstvení. Trh firemního cateringu se v ČR letos pohybuje v objemu přibližně 1,1 miliardy korun a na příští rok se dá očekávat navýšení nákladů na firemní občerstvení o dalších 10 %. Silná poptávka celý obor výrazným způsobem posouvá. Jaké jsou tedy očekávané … Pokračování textu Trendy ve firemním občerstvení v roce 2020

Příspěvek Trendy ve firemním občerstvení v roce 2020 pochází z Gastro&Hotel

více

Tipy na vánoční, knižní gastro dárky

Vyberte si některou z kuchařek, které letos pro vánoční trh připravilo nakladatelství Smartpress. 1. JAK SE FOTOGRAFUJE JÍDLO – Nafoťte si vlastní kuchařku Alena Hrbková Přední profesionální fotografka jídla Alena Hrbková přináší první českou knihu o této disciplíně. Kniha je vytvořena pro všechny, kdo se zajímají o fotografování jídla, ať už v domácím využití (rodinné … Pokračování textu Tipy na vánoční, knižní gastro dárky

Příspěvek Tipy na vánoční, knižní gastro dárky pochází z Gastro&Hotel

více

Hrátky s vánočním cukrovím podle Josefa Maršálka

„Jídlo a pečení se v době Vánoce moc nezměnilo,“ říká mistr cukrář Josef Maršálek. Blíží se Vánoce, nejkrásnější svátky v roce. Co pro vás znamenají? Vánoce od malička miluji. Mé dětství na vesnici bylo šťastné; obklopen rodinou a babičkami, sousedy. Vánoce jsou o zpomalení, návštěvách, půlnoční mši, vánočce a cukroví, o dobrém jídle, o bytí … Pokračování textu Hrátky s vánočním cukrovím podle Josefa Maršálka

Příspěvek Hrátky s vánočním cukrovím podle Josefa Maršálka pochází z Gastro&Hotel

více

Do regionů míří více turistů

  Do českých hromadných ubytovacích zařízení (HUZ) přijelo ve třetím čtvrtletí letošního roku 4,5 milionu tuzemských a 3,3 milionu zahraničních hostů, což představuje meziroční zvýšení 2,6 %. Nejvíce zahraničních hostů přijelo z Německa, Polska a Slovenska. Celkem všech hostů přibylo ve třinácti krajích, naopak podíl návštěvníků, kteří zavítali do Prahy mírně poklesl. Vyplývá to z dat o … Pokračování textu Do regionů míří více turistů

Příspěvek Do regionů míří více turistů pochází z Gastro&Hotel

více

České restaurace zdražují: Pod 100 korun už se v nich nenajíte

 Každý, kdo se občas zajde najíst do restaurace, si nejspíš všiml, že ceny pokrmů na jídelních lístcích neustále rostou. A netýká se to pouze specialit, ale také obědů. Podle Igora Třeslína, ředitele společnosti Storyous, která do českých restaurací dodává pokladní systémy, se dnes pod sto korun v Česku už prakticky nenaobědváte.   Na vině je … Pokračování textu České restaurace zdražují: Pod 100 korun už se v nich nenajíte

Příspěvek České restaurace zdražují: Pod 100 korun už se v nich nenajíte pochází z Gastro&Hotel

více
Reference
Pár slov

Specializujeme se na hotelový textil, reklamní textil a bytový textil. Ručníky, osušky, župany nebo jiné zboží si můžete prohlédnout v našem katalogu. Základní sortiment máme obvykle skladem. Nabízíme také celou řadu doplňkových služeb – od zakázkového šití až po vyšívání na ručníky, osušky a župany.

Info